Sadun blogi

Kaksikätistelyä ja pikkuserkkuja

07.08.2007 20.20 -

Kyllä mä tätä nyt kaksikätissesti kirjoittelen, ei toi oikea ranne oo ollu oikeastaan yhtään kipeä tänään. Mutta hiiri on vasurilla. Jos mä oppisin vasurillakin käyttämään hiirtä sit.

Tänää oon puuhannut vaikka mitä. Eka keskipäivällä mentiin porukoiden kanssa uuteen Koskenkorvan S-Markettiin avajaisiin. Ihan kiva kauppa oli, kävin siellä illemmallakin. Sen reissun jälkeen mentiin isän kanssa availemaan salaojaputkia ja käytiin etsiskelemässä hukkakauraa, löysin elämäni ekan hukkakauran! Meille Noppaan soitettiin, että täällä kotona on isän serkku perheineen. Piti kiirehtiä heitä moikkaamaan. Matkalla kotia näin, kun eräs pikkuserkkuni pesi autoaan. Oli ihan kiva nähdä Espoosta tulleita kahta pikkuserkkuja ja heidän vanhempiaan. Näin tänään siis kolme pikkuserkkua!

Tänään olisi ollut myös iltarastit, mutta ei tämän helteen (klo 18 oli +28 astetta ja risat) takia ja sitten vieraiden vuoksi viittinyt mennä.

Sain lauantaiksi töitä. Pitää ensiksi mennä varttia vaille kahdeksitoista tekemään juttu kirkon tapuliin, kun siellä on joku sukukokous ja sen jälkeen mennä katsomaan, kun naisten Suomisarjassa kohtaavat IK ja Köyliö. Toivottavasti ei sada. Loppuviikolle on paljon kivaa aktiviteettia, jee. :)

Kommentoi

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu