Sadun blogi

O_-

10.08.2007 22.19 -

Tänään se alkoi, nimittäin koulu. Kaksi ekaa tuntia meni 7D:n kanssa säätäessä, me ei saatu leikkiä niiden kanssa, höhhöh. Ehkä sitten leiripäivänä saadaan leikkiä oikein olan takaa! Omalle luokalle tuli uusi tyttö. Tyttö ei puhunut koko päivänä kuin pikkasen luokanvalvojalle ja eräs meidän luokkalainen jotain vittuili sille.

Uuden lukujärjestyksen torstai-perjantai on ihan syvältä sekä keskiviikkokin pikkasen. Keskiviikkoisin on kaksi tuntia köksää, kaks tuntia saksaa (muuten, tänään Citymarketissa saksan opettajani melkein ajoi päälleni ostoskärryillä naisten vaateosastolla... Hmm...) ja kaksi tuntia liikkaa. Torstaisin ja perjantaisin on molemmissa jaksoissa matematiikan kaksoistunnit, mä en kestä! No se hyvä, että ei ole kuin kaksi kertaa viikossa matikan läksyjä...

Eilen en ollenkaan ehtinyt koneelle, olin menossa lähes koko päivän. Päivällä Seinäjoella, iltapäivällä tukarikokouksessa ja illan Kauhajoella sedän luona. Näin erään serkkunikin viiden vuoden tauon jälkeen. En kyllä yhtään muistanut, minkä näköinen Juha on.


Kommentoi

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu