Sadun blogi

Maaliskuussa maalataan. Eiku?

01.03.2008 00.33 -

Saan näköjään laittaa jo maaliskuun nimeksi, kun äsken vaihtui kuukausi. Enää tämä, ensi ja sitä seuraava kuukausi, niin on kesäkuu, jihaa!

Tänään oon seikkaillut aika paljonkin. Ja aiemmin viikolla vielä enemmän. Tiistaina lähdettiin Tallinnan risteilylle ja se linkka kiersi Porin kautta. Ihan karseeta, oon syönyt Porin Tikkulan ABC:lla seisovan pöydän. Tallinnassa oli ihan muksaa. En kuluttanut maissa oikeastaan yhtään rahaa. Kahdeksan euroa lapasiin vain. Laivalta sitten ostin karkkia.

Tänään olen käynyt Lapualla hakemassa lämpökeskukseen jonkun jutskajutskan ja Seinäjoella Citymarketissa. Siellä alkaa remppa olemaan loppusuoralla. Toivottavasti pian olisi valmis, kun se pihamaa on tyhmä rempan aikana. Ostin Mammuttimarkkinoilta kolme cd-levyä, kaikki CMX:n levyjä. Ei siellä tarjouskopassa ollut mitään muita hyviä! (No okei, oli siellä Sir Elwoodin hiljaisten värien levyjä, mutta kun en oo tutustunut suuresti niiden tuotantoon, niin en uskaltanut ostaa.)

Seinäjoen ja Lapuan seikkailujen jälkeen oli lpk:n vuosikokous ja hallituksen kokous sen perään. Toimin ekaa kertaa elämässäni niiden sihteerinä. Kyllä siitä elävänä selvisi. JN:ssa meidän suurin murhe oli ensi kesän piirileiri. Ilmoittautumisaikaa on vain tämän kuun loppuun ja piiriltä on tullut vasta kuluvalla viikolla kunnon infopaketit ja ilmoittautumislaput. Ja oikeastaan mitään infoa ei ole tullut aiemmin lpk:lle, minkä ois voinu jakaa vartsuille tai supeille. Nyt sitten alkaa kova mainostus ja ilmoittautumishässäkät. Ja johtajisto ei tiedä, saadaanko kokoon omasta lpk:sta savua, kun ihmisillä on kesätöitäkin ja yli 16-vuotiaista leirille lähtijöistä on pulaa. Ja minä ainakin haluaisin olla muualla kuin omassa savussa. Vaikka tiedotuksessa tai toimistossa töissä. Ehkä me mennään samaan savuun jonkun muun lpk:n kanssa.

Yhyy, pian on talviloma lusittu. Maanantaina alkaa normaali arki ja pojille pitäisi pitää kierrätettävät jäät. Ja keskiviikkona on saksan kokeet. Sitten ei oo kuin kuun lopussa saksan verbikoe ja menee pitkät ajat ennen kuin on taas kokeita.

Mitähän sitä keksisi vielä kahdeksi viimeiseksi lomapäiväksi? Jotain kehittävää pitäisi. Tässä tapauksessa se on kai palapelejä, lukemista tai Losteja.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu