Sadun blogi

Partiointia ja ehkä vähän muutakin

22.08.2007 21.53 -

Tänään oli tämän viikon toiseksi viimeinen kunnon koulupäivä, sillä huomenna menen 7D:n kanssa leiripäiville. Viikonloppua en tuskin malta odottaa! Eilen olin VJN:ssa. Siellä päätettiin, mitä pidämme tulevana vuonna. Pidän siis poikavartiota entisen vartiolaiseni kanssa. Mitähän tästäkin tulee. Toivottavasti edes jotain vaikka vj-pari ei ole mikään suuri suosikkini.

Eilen ja tänään olen pistänyt myös kaksi ilmoittautumista piirintapahtuminiin. VJ-vihjareille meen syyskuun lopussa ja syyskuun puolessa välissä syyskisoihin. Molempia odotan. Syyskisoissa näkee tuttuja ja vihjareilla ehkä myös tuttuja, mutta myös saa uusia tuttavuuksia.

Kisojen tehtäväluetteloa on aina yhtä kiva katsella ja arvailla, mitä nimien takana on. Joku aina menee oikein. Nyt nämä on niin hyvin kätketty nimien taakse, että aika harva vain ratkeaa. Mitähän Pesu-nimisellä rastilla voisi olla. Toivottavasti ei pyykinpesua! Siniseen oli ilmoittautunut äsken me ja neljä muuta vartiota. Ei siis ole tulossa samanlaisia ns. tynkäkisoja kuin talvella oli. Silloinhan heti lähdössä oli varmaa, että ollaan piirinmestareita, jos meitä ei hylätä eikä keskeytetä.

Huominen ja perjantai on kiireellisiä. Huomenna koululle kahdeksaksi, sieltä leirikeskukseen ja sieltä kotiin ehkä kahdeksan yhdeksän välissä. Sitten perjantaina taas kouluun, kotiin puoli kolmeksi ja Seinäjoelle lähtö tapahtuu puoli neljältä, mistä sitten jatketaan matkaa Treelle ultrakivaan viikonloppuun! Jei.


Comment

joupeutui.

17.08.2007 19.28 -

"Voi että miten söpöä." Tuo on soinut päässäni muutaman aikaa. Tuo on kohta lause PMMP:n Taiteilia-kappaleesta. Tykkään tuosta.

Ensimmäinen kouluviikko oli ja meni. Tämä päivä hurahti varsin nopeasti. Aamulla linkkapysäkille mennessä (matkaa vajaa 150m) kastuin lähes täydellisesti, farkut olivat litimärät, sillä vettä tuli kaatamalla. Vieläkin tulee lujaa. Ei ollut Kurikan markkinoilla kiva olla, kun tuuli lujaa.

Viikonlopuksi ei ole kai tiedossa mitää erikoisempaa. Ensi viikko sitten on menevämpää, tiistaina VJN, torstaina seiskojen leiripäivä ja perjantaina lähtö Kuruun. Tästä tulee kivvaa.


Comment

O_-

10.08.2007 22.19 -

Tänään se alkoi, nimittäin koulu. Kaksi ekaa tuntia meni 7D:n kanssa säätäessä, me ei saatu leikkiä niiden kanssa, höhhöh. Ehkä sitten leiripäivänä saadaan leikkiä oikein olan takaa! Omalle luokalle tuli uusi tyttö. Tyttö ei puhunut koko päivänä kuin pikkasen luokanvalvojalle ja eräs meidän luokkalainen jotain vittuili sille.

Uuden lukujärjestyksen torstai-perjantai on ihan syvältä sekä keskiviikkokin pikkasen. Keskiviikkoisin on kaksi tuntia köksää, kaks tuntia saksaa (muuten, tänään Citymarketissa saksan opettajani melkein ajoi päälleni ostoskärryillä naisten vaateosastolla... Hmm...) ja kaksi tuntia liikkaa. Torstaisin ja perjantaisin on molemmissa jaksoissa matematiikan kaksoistunnit, mä en kestä! No se hyvä, että ei ole kuin kaksi kertaa viikossa matikan läksyjä...

Eilen en ollenkaan ehtinyt koneelle, olin menossa lähes koko päivän. Päivällä Seinäjoella, iltapäivällä tukarikokouksessa ja illan Kauhajoella sedän luona. Näin erään serkkunikin viiden vuoden tauon jälkeen. En kyllä yhtään muistanut, minkä näköinen Juha on.


Comment

Nyt se kesä vasta alkaa

08.08.2007 20.51 -

Puuh, on kuuma. Käväisin lenkillä, kun on tuollainen kiva ilma. Ei saa valittaa kuumuudesta, eräs vainaa sanoi, että tälläisenä lämpimänä ja aurinkoisena kesäpäivänä säästää viisisataa markkaa, kun etelässä tälläinen päivä maksaa sen noin viisisataa markkaa.

Päivällä tahkosin parisen tuntia The Simssiä, en oo aikoihin pelannut, mutta tuli ihme fiilis, että nyt on pakko pelata ja pelasin. Oli ihan kivaakin pelata sitä.

Huomenna se on, viimeinen lomapäivä ennen koulunalkua. Sitten opiskellaan ahkerasti ja odotetaan uutta kesälomaa. Mitään tavoitteita mä en kyllä halua alkaa keksimään uudelle lukuvuodelle, korkeintaan sen, että keskiarvo ois sama tai joku lähellä sitä. Huomasin kyllä äsken, että ootan jotenkin koulunalkua, että saan tekemistä ja odotan jännityksellä, kuinka monta uutta opettajaa saadaan, toivottavasti saataisiin ainakin biologia/maantietoon ja matematiikkaan. Kumminkaan toiveet ei toteudu, mutta aina saa toivoa.

Comment

Kaksikätistelyä ja pikkuserkkuja

07.08.2007 20.20 -

Kyllä mä tätä nyt kaksikätissesti kirjoittelen, ei toi oikea ranne oo ollu oikeastaan yhtään kipeä tänään. Mutta hiiri on vasurilla. Jos mä oppisin vasurillakin käyttämään hiirtä sit.

Tänää oon puuhannut vaikka mitä. Eka keskipäivällä mentiin porukoiden kanssa uuteen Koskenkorvan S-Markettiin avajaisiin. Ihan kiva kauppa oli, kävin siellä illemmallakin. Sen reissun jälkeen mentiin isän kanssa availemaan salaojaputkia ja käytiin etsiskelemässä hukkakauraa, löysin elämäni ekan hukkakauran! Meille Noppaan soitettiin, että täällä kotona on isän serkku perheineen. Piti kiirehtiä heitä moikkaamaan. Matkalla kotia näin, kun eräs pikkuserkkuni pesi autoaan. Oli ihan kiva nähdä Espoosta tulleita kahta pikkuserkkuja ja heidän vanhempiaan. Näin tänään siis kolme pikkuserkkua!

Tänään olisi ollut myös iltarastit, mutta ei tämän helteen (klo 18 oli +28 astetta ja risat) takia ja sitten vieraiden vuoksi viittinyt mennä.

Sain lauantaiksi töitä. Pitää ensiksi mennä varttia vaille kahdeksitoista tekemään juttu kirkon tapuliin, kun siellä on joku sukukokous ja sen jälkeen mennä katsomaan, kun naisten Suomisarjassa kohtaavat IK ja Köyliö. Toivottavasti ei sada. Loppuviikolle on paljon kivaa aktiviteettia, jee. :)

Comment

Vasenkätistelyä.

06.08.2007 17.19 -

Tämä juttu kirjoitetaan pelkällä vasemmalla kädellä (on muuten hidasta puuhaa), koska oikeassa kädessä on hyvin todennäköisesti jännetupen tulehdus ja kättä ei saisi rasittaa. No, tuli ruoho leikattua ja päälläajettavan ratin kääntäminen on sellaista hommaa, että molempia  käsiä tarvitaan. Sitten nurmikonniiton jälkeen mulle tuli kova hinku tehdä jotain raparpereistä, että ne eivät mätäne. Niitten pilkkomisessa tarvisi oikeaa kättä. Mutta mutta kiisselistä tuli hyvää. Silmätulehdus ei ainakaan tänään iskenyt, jee.

Turkinpippuri.

Toinen.

Kolmas.

Tässä bloggaamisen lomassa luin Maikkarin netistä Salattujen Elämien juttuja. Oona, Niko ja Sofia tekevät Kaunarit ja vaikka mitä. Hahhah. Jaksaakohan edes koko sarjaa enää edes vahdata. Lost alka kait ensi viikolla, sitä ehkä voisi katsoa, jos pysyy yhtään perässä, kun toka kausi jäi melkein kokonaan väliin.

Oho, kello on jo yli viiden. Seuraavaksi voisi suunnistaa lukemaan pihalle ton Rebekka-kirjan loppuun...

Comment

Sunnuntain virkeysblogi

05.08.2007 15.10 -

Tulin tässä melkein kaksi tuntia sitten johtajavirkistyksestä ja huomasin, että ei siellä kovin kamalaa ollut, oli jopa hauskaa. Tuli taas uutta pontta jatkaa partiota. Kunhan tietäisi, pidänkö mä vartiota vai laumaa, niin voisi miettiä vähän valmiiksi toimaria, mutta pitää vaan jaksaa odottaa.

Sitä tuli valvottua viiteen asti ja nukuttua noin yhdeksään. Ei ainakaan vielä tunnu, että pitäisi päästä nukkumaan. Toivotaan, että ei kaverista tarttunut silmätulehdus, kun mä en tykkää semmosista. Ja huomasin äsken, että en syö enää ainuttakaan kiiviä, se ei sovi yhtään mun terveydelle. Höhhöh, kiivi on kyllä hyväää.Voisin vielä kertoa lisää mun terveyteni kulmakivistä, mutta ehkä jätän sen tällä kertaa tähän.

Perjantaina sitten alkaa koulu, kurrrrjaa. Torstaina jo pitää käydä koululla tukarikokouksessa. Viikonlopusta en sitten tiedä kaikkea, ehkä Tampereelle meen tai sitten ruinaan isän eliittikisoihin Kuortaneelle. Riippuu vähän, miten menee. Ja kivaa, että se yksi hirvitys tulee Suomeen lauantaiehtoolla, hehee. Toisaalta onhan se ihan kiva, että koulut alkaa, tulee tekemistä ja näkee kavereita, mut mut, niin. Ja onneksi alkaa viimeinen peruskoulun vuosi, jihaa.

Mutta nyt voisi keksiä jotain muuta kuin tämän kirjoittamista.

On se hienoa, että teen jo toisen blogimerkinnän tähän blogiin.
Onnittelen itseäni siitä.
Onnea Satu.
Kiitos.

Comment

Aloitus

03.08.2007 18.58 -

Raukka taas keksi, että voisi aloittaa kirjoittamaan blogia. Monet epäitoivoiset yritykset ovat kerta toisensa jälkeen lopahtaneet, kun ei ole jaksanut kirjoitella. Yritetään, jos tällä kerralla yritys jatkuisi kauemminkin.

Kävin tänään kirjastossa yhden maissa. Ajeltiin autolla Lapualle ja Seinäjoen Cittarin kautta kotiin. Lueskelin matkalla melkein 150 sivua uusinta Tuija Lehtistä, Rebekka tarttuu toimeen. Tämä uusi kirja tuntuu luettavammalta kuin sarjan edellinen kirja.

Kesätyöt ovat tältä kesältä mun kohdalta ohi. Viikon päästä kulutan taas koulun penkkiä, onneksi alkaa se viimeinen pakollinen vuosi! Tänään sain tiedon, että olen 7D:n tukari. Sillä luokalla on sitten tämän kylän kolme tyttöä ja muutama partiolainen. Mulle kävi niin kuin pelkäsinkin. En olisi halunnut saada tuota luokkaa, kummiluokakseni, mutta ei voi mitään. Pitää yrittää selvitä hengissä, ehkä mä selviän.

Nyt voisin lopetella ja katsoa, mitä innostuisin tekemään sivujen eteen. Pelottavaa, ikinä tiedä, mitä mä keksin.

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu