Sadun blogi

Jänskä viikko.

08.03.2008 23.07 -

Aika jännä päivä tänään ollut. Tuntuu, että tää viikko on ollut kokonaisuudessaan aika mahtava. Keskiviikko on tähän mennessä ollut viikon paras päivä ja tämä lauantai melkein samanlainen. Muutama miinus on ollut, mutta ei ne menoa ole haitannut.

Maanantaina kuultiin suru-uutinen. Isän enon vaimo oli kuollut maanantaipäivällä. Hautajaiset on meidän vartion retken aikaan, joten joudun jättämään retken väliin. Ei kai mun ihan pakko ole mennä hautajaisiin, mutta haluan, koska tuota tätiä olen aika paljon nähnyt ja haluan nähdä sukulaisia.

Tiistaina oli joku kisa puukässän tunnilla. Ammattioppilaitos oli hommannut kolme tv-tason osaa, semmosta kaappia ja piti koota se ja katsottiin, ketkä on nopeimpia ja saavat sen parhaiten koottua. No, mut ja eräs puukässän ryhmämme toinen tyttö pistettiin samaan ryhmään ja me koottiin tuo kaappi nopeiten puukässänryhmästämme. Poikia kyllä otti päähän, kun tytöt pesi ne. Ja meidän kaapissa ei ollut muuta moitittavaa kuin se, että joku nuppi oli vähän löyhällä. Kenties päästään jatkokilpailuihin. Saatiin tästä voitosta monityökalu, sille löytyy käyttöä ainakin PT-kisoissa.

Keskiviikkona oli saksan koe yhdeltätoista. Se meni melkein täydellisesti penkin alle, mutta onneksi en muista sitä enää. Ehkä sieltä jonkinlainen numero tulee. Keskiviikkona, kun pääsin kotiin, mulla oli lista, mitä mun pitäis muistaa tehdä. Kerrotaan nyt eka pohjustusta:  Sunnuntaina äiti ja isä lupasivat, että saan lähteä kielikurssille ensi kesänä. Varasin matkan sunnuntai-iltana. Sit keskiviikkona mun piti varmistaa pari juttujuttua ja soitin puhelun Helsinkiin ja sieltä kerrottiin, että varaamaani kielikurssia ei järjestetä. Meenkin sit viikkoa myöhemmin Brightoniin.

EA-kurssi peruuntui. Nyyh. Syksyllä ehkä, toivottavasti sitten.

Toisena hommana tein keskiviikkona yhteishaun ja paikkakuntani lukio on sitten ykköstoiveena. Hakua aloitellessa luki: "Varaa aikaa haun tekemiseen vähintään 20 minuuttia". Minähän tein sen noin kolmessa minuutissa.

Kolmantena haettiin isän serkulle surukukka, koska hänen miehensä sisko oli kuollut ja isä koki, että heitä pitää muistaa jollain tavalla. Tosin ihan oikeassa isä oli, kun ollaan tämän serkun kanssa isän serkuista eniten tekemisissä. Haettiin se paikallisesta postikukkakaupasta ja arvaa mitä?! Mä kyselin sieltä kesätyöpaikkaa ja on hyvin todennäköistä, että saan sen. Jee!

Ja neljäntenä juttuna kuulin yhden tositositosi kivan jutun, jota en kerro teille! Ähää! Sen löytää mun kännykästä saapuneista viesteistä.

Perjantaina oli lehtiraportti äikän tunnilla.
Siinä piti tutkiskella viikon ajan uutisia ja sitten kertoa neljästä mielenkiintoisesta kotimaan, ulkomaan, kulttuurin ja urheilun uutisesta. Jotakin motkottamista mun esiintymisessä oli, mutta ei nyt mitään suurta. Sain siitä ysipuolen. Ja Väinö Linna -esitelmästä Hennan kanssa saatiin kymppi. Pelottavaa.

Tänään seikkailin Jonnalla. Minä ja neljä muuta ihmistä oltiin samassa paikassa ja meillä oli aika jännää. Valokuvailtiin, laulettiin karaokea, lenkkeiltiin, pulkkailtiin, syötiin, pelattiin rallipelejä ja riehuttiin muutenkin. Oli ihan jänskää. Uudestaan voitaisiin ottaa, mutta pitää olla silloin enemmän suomalaisia karaokelauluja.

EDIT: Niin, ja tämän päivän jälkeen Lissujen Pissiksistä muistaa tämän päivän kuusituntisen seikkailun.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu