Sadun blogi

YUP - Kaikki Hyvä Ei Ole Terveellistä

14.10.2007 00.06 -

Voihan kissanhäntä, mimmonen päivä on ollut. Aamulla nukuin vartin yli yhteentoista (reilut yksitoista tuntia unta), sain ämppärille siirron toimimaan, tein jutun jostakin lastentapahtumasta ja minulle kerrottiin, että sillä ihmelistalla oli munkin tunnus. Olis pitänyt hoitaa se salasanojen vaihto jo tukarileirin aikoihin, kun sitä silloin meinasin.

Lastentapahtumassa esiteltiin yhdistyksiä ja toimia paikkakunnalta. Myös IP oli mukana. Niillä pyöri joku Power Point -esitys, missä esiteltiin partiota. Mustakin löytyi sieltä kuvia, ihan hirveitä osa. Joku kuva sieltä oli musta paraatista vuodelta 2004. Ihan kamalia kuvia. Mä en uskalla etsiä edes piirin sivuilta kuvia paraatista, kun muistan, että ne oli kamalia.

Kello alakerrassa lyö vuorokauden vaihtumisen merkiksi.

Toi otsikossa mainittu kappaleen nimi on muuten fiksu. Niin syömisen kuin elämänkin kohdalla. En ala sitä enempää pohtimaan tässä, kun siitä tekstistä ei tuu laadukasta.

Perjantaina enkun koe meni kerrankin hyvin. Yksi ainut tehtävä oli niin vaikea, että arvoin vaan vastaukset. Loput osasin kohtuudella. Näin hyvin on kai emnnyt monta aikaa sitten enkun kokeessa. Torstain matikan koe meni vissiin täydellisesti. Tulee kyllä aika hyvä numero, jee.

Voisi kai tehdä jotain muuta nyt. Huomenna Alavudelle äidin kanssa vierailemaan äidin kaverin luona, jee.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu