Sadun blogi

Joulukuun eka merkintä.

01.12.2007 21.45 -

Mun jutut ovat alkaneet olla kuivia ja tylsiä. Jos vaikka tänään kertoisin, mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana.

Viime viikon lauantaina alkoi kuume, jota kesti torstaihin asti. Tiistaina lääkäri totesi sen olevan virusperäinen kuume. No kuumelääkkeitä naamaan, dekkarin lukua, makoilua, koulusta poissa oloa ja kolmen kokeen väliinjättöä.

Perjantaina eli eilen ja tänään oon uskaltanut jo olla poissa peiton alta ja tehdä kaikenlaista. Mm. tehdä kropsua, lukea englantia ja fyysiikkaa sekä leikkiä kotisivujen ulkoasun kanssa.

Maanantaina jos (aika varmasti kyllä kun) palaan kouluun on edessä monen monta koetta. Maanantaina enkun koe, tiistaina fysiikan, keskiviikkona joku itsenäisyyspäiväjuhla, torstaina itsenäisyyspäivä ja lpk:n jutut, perjantaina matikan koe, viikonloppu ja maanantaina vielä yhteiskuntaopin koe. Jossain välissä pitäisi kolme em. kuumeen aikana tekemättä jääneet kokeet tehdä. Kiva juttu, mutat eiköhän tästä selvitä.

Nyt kuuntelen Ultra Brata. Löysin vihdoin kokoelmalevyn äidin piiloista. Mainittakoon, että äiti ja isä on nyt joissain pikkujouluissa ja päivän olivat Lehtimäellä ja ovat pitäneet lastaan melkein koko päivän yksin. Heitteillejättöä.

Oonpas kirjoittanut paljon. Olen ylpeä nyt itsestäni. Hyvä tyttö.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu